Моята Fibank


Регистрация Забравена парола

Уважаеми клиенти,

Присъединете се към инициативата на Fibank към опазване и спестяване на ограничените природни ресурси.

Предлагаме Ви да се регистрирате за безплатните електронни извлечения по кредитни карти, предоставени чрез услугата "Моята Fibank", при което автоматично ще преустановим изпращането на хартиени извлечения.

Уведомяваме Ви, че считано от 01.04.2012 г. е въведена такса от 1 лв. за месечни извлечения по кредитни карти на хартиен носител.

За повече информация: 0700 12 777 или на адрес: my.fibank@fibank.bg

Обажданията към този номер се таксуват като обаждане към VIVACOM.Във фиксираната мрежа на VIVACOM, разговорите се заплащат на цената на селищен разговор към VIVACOM, в зависимост от абонаментния план на клиента.
Разговори от мобилни или други фиксирани оператори, включително и международни, се заплащат на цената на разговор към VIVACOM, в зависимост от абонаментния план на клиента.
ВАЖНО !
ПИБ АД УВЕДОМЯВА КАРТОДЪРЖАТЕЛИТЕ си, че има информация за получени фалшиви съобщения по електронната поща, които претендират да са изпратени от БОРИКА. С тях се изискват данни на картодържатели, включващи: име на картодържателя, ПИН код, ЕГН, номер на карта и други лични данни, свързани с картодържателя и картата.
Напомняме ви, че банката-издател или БОРИКА по никакъв повод не изискват такива данни. Предупреждаваме картодържателите да не предоставят информация за картите си при никакви обстоятелства, дори ако данните се изискват чрез Интернет сайт, който съдържа логото или наподобява оригиналния сайт на банката или БОРИКА.